Nieuwsberichten

Remwegdemonstratie Amersfoort

In Amersfoort in de wijk Nieuwland wordt vaak te hard gereden. Tijd voor een Buurtactie: de Remwegdemonstratie.

meer

VVN Verkeersmethode wint publieksprijs NOT!

Jury: methode weet kinderen te motiveren voor het vak verkeer

meer

Vrijwilligersprijs VVN-Afdeling Wijk bij Duurstede

Op 7 december 2016 heeft VVN-afdeling Wijk bij Duurstede de tweede prijs gewonnen bij de gemeentelijke Vrijwilligersprijs. Gefeliciteerd!

meer

Grote Campagne Fietsverlichting in de provincie Utrecht

Veilig Verkeer Nederland en de provincie Utrecht zetten dit najaar nadrukkelijk in op het thema fietsverlichting. 

meer

De Van Vliet Groep gaat Veilig op Weg

Op 31 oktober gaf een chauffeur van de Van Vliet Groep de les Veilig op Weg (dode hoek) op de Blauwe Aventurijn in Utrecht.

meer

Amersfoortse actie voor verkeersveilige schoolomgeving

Op basisschool Kameleon in de wijk Zielhorst in Amersfoort vond de kick-off plaats van een serie buurtacties die moeten zorgen voor een verkeersveilige schoolomgeving. 

meer

Kleurrijke Kennisdag

Hoe zijn de kennisdag en districtsledenvergadering verlopen? Les verder voor een indruk van Koos van Beveren, bestuurslid van de afdeling Den Helder.

meer

Verkeersorganisaties lanceren fietsverlichtingscampagne

VVN afdelingen controleren 75.000 fietsen

meer

VVN Verkeersouders: geef je mening!

We horen graag wat je van onze ondersteuning vindt!

meer

Gaat u 27 oktober mee naar 'Beeld en geluid'?

De gecombineerde kennisdag van de districten Noord Holland en Utrecht wordt gehouden op 27 oktober. Aansluitend vinden van de twee districten afzonderlijk de districtsledenvergaderingen plaats. Daarom verzoeken we u alvast deze datum vrij te houden vannaf de middag tot in de avond. De exacte agenda volgt met de uitnodiging.

Deze bijeenkomst vindt plaats in museum 'Beeld en geluid' in Hilversum, waar we een rondleiding krijgen. Verder gaan we in workshops praten over zaken die dichtbij de praktijk staan van afdelingen en verkeersouders. Zo komt het praktisch verkeersexamen onder andere ruim aan bod. Hoe kan die nou het beste worden georganiseerd en wat zijn nou eigenlijk de landelijke richtlijnen voor dit project? Ook wordt een aantal nieuwe ontwikkelingen besproken, zoals een geheel nieuw online registratie systeem waarin scholen hun leerlingen aan kunnen melden voor deelname. Verder gaan we samen dineren, waarbij gelegenheid is om met andere vrijwilligers bij te praten.

meer