Word vrijwilliger

Zonder vrijwilligers geen Veilig Verkeer Nederland. Het vrijwilligerswerk bij Veilig Verkeer Nederland is nuttig, veelzijdig en geeft voldoening.

Nuttig

Nederland lijkt heel verkeersveilig. Toch kent bijna iedereen wel iemand die bij een verkeersongeval betrokken is geweest. Elke dag komen twee mensen nooit meer thuis. Daar kunnen en willen we ons niet bij neerleggen. Wilt u ook een steentje bijdragen? Dat kan, als vrijwilliger bij Veilig Verkeer Nederland.

Veelzijdig

Of je nu jong bent of wat ouder, graag de handen uit de mouwen steekt of liever het gesprek aangaat; er is gegarandeerd een activiteit die past bij uw talenten. Kom ons helpen bij het organiseren van het verkeersexamen in uw gemeente. Zet u in als gastvrouw bij bijvoorbeeld onze activiteiten voor senioren. Word campagneteamlid en vertegenwoordig Veilig Verkeer Nederland op festivals en evenementen. Werk als verkeersouder aan de verkeersveiligheid op de school van uw kind. Kijk voor een overzicht van onze vacatures.

Voldoening

U levert om te beginnen een enorme bijdrage aan de verkeersveiligheid. U kunt echt het verschil maken. Bovendien doet u ervaring op en kunt u nieuwe talenten bij uzelf ontdekken en ontwikkelen.  En dat het 'stiekem' ook nog eens erg leuk is om samen met anderen 'goed werk' te doen, is uiteraard mooi meegenomen.  

Vrijwilliger bij Veilig Verkeer Nederland

Vrijwilliger worden bij Veilig Verkeer Nederland betekent dat u uw vrije tijd invult met activiteiten die u leuk vindt. Omdat vrijwilligers een substantieel onderdeel van onze organisatie zijn, hebben we een vrijwilligersbeleid waarin o.a. is vastgelegd hoe Veilig Verkeer Nederland omgaat met scholing en begeleiding van vrijwilligers. Daarnaast is er voor al onze vrijwilligers een collectieve verzekering afgesloten, de VNG Vrijwilligerspolis.

Heeft u interesse om vrijwilliger te worden? Of wilt u weten of vrijwilligerswerk bij Veilig Verkeer Nederland iets voor u is? Neem (vrijblijvend) contact op met Veilig Verkeer Nederland in uw regio of raadpleeg de vacaturebank.